17.6 C
Athens
14.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 27 Απριλίου 2024
More

    Προσλήψεις στη Σχολή Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων


    Η προκήρυξη της Σχολής Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΝΣΕΔ) για την πρόσληψη 3 καθηγητών ως ωρομίσθιο διδακτικό προσωπικό για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της για την περίοδο από 2-1-2023 έως 31-12-2023 αναρτήθηκε σήμερα Πέμπτη (07/04) στην ιστοσελίδα της Στρατολογίας (www.stratologia.gr/)

    Από τον διοικητή της σχολής διενεργείται η επιλογή αυτών που πρόκειται να απασχοληθούν ως ωρομίσθιο διδακτικό προσωπικό.


    Όσοι-ες επιθυμούν να προσληφθούν στις εν λόγω θέσεις πρέπει να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σε διαφάνειες εντός πλαστικού ντοσιέ με έλασμα) στη Σχολή μέχρι την 1 Ιουλίου 2022.

    Οι αιτήσεις

    Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται προσωπικά από τους υποψηφίους ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο στη ΣΝΣΕΔ ή με συστημένες επιστολές μέσω υπηρεσίας ταχυδρομείων (ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου) στη διεύθυνση: Σχολή Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων/ Τμήμα 2 (Εκπαίδευσης), Στρατόπεδο «ΤΧΗ ΧΡ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ», οδός Πέτρου Ράλλη 2, Τ.Κ. 11855, Αθήνα Αττικής, μέχρι 1η Ιουλίου 2022 το αργότερο.

    Πιστοποιητικά και δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από αυτή, θα γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν αποδεδειγμένων λόγων ανωτέρας βίας (π.χ. απεργία/κινητοποίηση υπαλλήλων του φορέα έκδοσης πιστοποιητικού/δικαιολογητικού, νοσηλεία σε νοσοκομείο του υποψηφίου), η εξέταση των οποίων εναπόκειται στην κρίση του διοικητή της ΣΝΣΕΔ. Σε κάθε περίπτωση, προσόντα κτηθέντα μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών, δεν θα λαμβάνονται υπόψη στη μοριοδότηση.


    Σε περίπτωση που με τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων διαπιστωθεί πως δεν έχουν καλυφθεί όλες οι προκηρυσσόμενες θέσεις, τότε δύναται να εκδοθεί η προκήρυξη ακόμα μία φορά, ακολουθώντας την προαναφερόμενη διαδικασία, αναφέρει η σχετική προκήρυξη.

    Η ωριαία αποζημίωση των προσληφθέντων ωρομισθίων καθηγητών, καθορίζεται από τις διατάξεις της εκάστοτε Κοινής Απόφασης των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομίας, βάσει των προσόντων που απαιτεί η προκήρυξη και όχι βάσει των κατεχομένων από τους υποψηφίους.

    Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από:

    α. Τη Σχολή Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων/ Τμήμα 2 (Εκπαίδευσης) (Στρατόπεδο «ΤΧΗ ΧΡ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ», οδός Πέτρου Ράλλη 2, Τ.Κ. 11855, Αθήνα Αττικής) κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00 Ω.

    β. Τα τηλέφωνα 2131501911 ή 2131501910.

    γ. Την ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr/el/), την ιστοσελίδα του Νομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων (www.stratologia.gr/) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ