18.5 C
Athens
13.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν – Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (βίντεο)


    Αρχίζει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με καταθέσεις μαρτύρων η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς τον Μάιο του 2021 μέσα στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

    5565489

    Η Άφιξη του Μπάμπη Ανανγωστόπουλου

    Πριν από λίγο έφθασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο κατηγορούμενος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

    Πρώτοι στη λίστα των 14 περίπου μαρτύρων που θα καταθέσουν στο ακροατήριο είναι οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν το στυγερό έγκλημα και μπήκαν στο σπίτι των Γλυκών Νερών, έχοντας λάβει τηλεφώνημα από τον 34χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια επειδή δήθεν είχαν εισβάλλει στο σπίτι του ληστές. «Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που κάναμε ακούγαμε μια φωνή από τους πάνω ορόφους του σπιτιού να φωνάζει βοήθεια χωρίς όμως είναι να είναι καθαρά αυτά που λέει… Μου έδωσε την εντύπωση πως αν δεν του έβγαζα την ταινία γρήγορα μπορεί και να πέθαινε», είχε αναφέρει στην κατάθεσή του στην προανάκριση ο ένας από τους αστυνομικούς που μπήκαν πρώτοι στη μεζονέτα όπου δολοφονήθηκε η νεαρή γυναίκα και μητέρα.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ