20.5 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Νέα Ιωνία: Αυτός είναι ο νεαρός που σκοτώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο (εικόνα)


    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/04) στη Νέα Ιωνία.

    Ειδικότερα, ανασύρθηκε ένας άνδρας νεκρός από πυροσβέστες λίγο μετά τα μεσάνυχτα από τα συντρίμμια αυτοκινήτου στη λεωφόρο Καποδιστρίου, στη Νέα Ιωνία, μετά από σοβαρό τροχαίο.

    Ποιος είναι ο νεαρός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Νέα Ιωνία

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στην λεωφόρο Κύμης, με αποτέλεσμα μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες της γέφυρας και να βρεθεί αναποδογυρισμένο στη λεωφόρο Καποδιστρίου που περνάει ακριβώς από κάτω.

    Ο νεαρός Κωνσταντίνος Τακιδέλλης ήταν ο οδηγός που το βράδυ της Τρίτης σκοτώθηκε στο τροχαίο, με το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με το οποίο είχε διαγωνισθεί να κάνει ανάρτηση για την απώλεια. Μάλιστα, σε ηλικία μόλις 19 ετών ο Κώστας κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του Crosscar.

    «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου…», έγραψε στο Facebook το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

    Όσοι τον ξέρουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του ενώ οι ακόλουθοι του Σωματείου σχολίασαν στην ανάρτηση. «Συλλυπητήρια», «κρίμα να φεύγουν έτσι νέοι άνθρωποι» και «Κωνσταντίνε, καλό ταξίδι» είναι μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση.

    Πώς συνέβη το τροχαίο

    Το «άλμα» θανάτου σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τρίτης. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί άνδρες ηλικίας 20 με 25 ετών.

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς, ενώ παράλληλα άνδρες του ΕΚΑΒ τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

    Το σοκαριστικό τροχαίο είδε από κοντά και ένας φίλος τους που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με το μηχανάκι του.

    Σημειώνεται πως λόγω των εκτεταμένων ζημιών, ο δρόμος έκλεισε για αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες και να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο όχημα.

    Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ