13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Μικροθήβες: Εικόνες και βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο – 60χρονος σταμάτησε στη ΛΕΑ και έπεσε πάνω του διερχόμενο αμάξι


    Συγκλονισμένη είναι όλη η χώρα από το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Κυριακής (1/5) στην Εθνική οδό Αθηνών –  Θεσσαλονίκης λίγο πριν τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου, όπου ένας 60χρονος σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνο και παρασύρθηκε από ένα όχημα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μπροστά στη γυναίκα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος είχε σταματήσει το όχημάτου στη ΛΕΑ και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, Ι.Χ.Ε. όχημπου οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός, με ελληνική ταυτότητα – γεννημένος στην Αλβανία, έπεσε στο όχημα του 59χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.


    Όπως σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα, almyrospress, η σύζυγος του 60χρονου που επέβαινε στο όχημα δεν τραυματίστηκε, όπως επίσης, δεν τραυματίστηκε και ο 26χρονος οδηγός του έτερου οχήματος.

    magnisia troxaio 1 5 2022

    Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός.


    Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

    magnisia2 troxaio 1 5 2022

    Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων  για τα αίτια του τροχαίου.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ