19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ «ξηλώνει» τους επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών – Είχαν χειριστεί τις υποθέσεις σε Γλυκά Νερά και Πάτρα


    Με διαταγή του Αρχηγού του Σώματος αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, τρεις αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής μετακινούνται εκτάκτως.

    Πρόκειται για τον διοικητή και τον υποδιοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνο Χασιώτη και Θεόδωρο Θεοδώρου, αντίστοιχα, καθώς και τον διοικητή του Τμήματος Εκβιαστών, Νικόλαο Νταβαρίνο.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις για την συγκεκριμένη απόφαση του Αρχηγού, ενώ πηγές του Αρχηγείου ανέφεραν ότι οι μετακινήσεις γίνονται για «υπηρεσιακούς λόγους».

    Κατά πληροφορίες, και οι τρεις αξιωματικοί θα μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ: Στο Τμήμα Μεταγωγών, στον κλάδο της εκπαίδευσης και σε υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη βρεθεί οι αξιωματικοί που θα καλύψουν τις θέσεις τους και οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα.

    Το Τμήμα Εκβιαστών είχε ασχοληθεί με υποθέσεις απαγωγών και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με στυγερά εγκλήματα, όπως η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αλλά και με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, από τον Φεβρουάριο του 2022.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ