23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Νέα Σμύρνη: Με δικαστική βούλα επικυρώθηκε το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη του «Ινδιάνου»


    Επικύρωσε την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας, σχετικά με τον Αλέξανδρο Μ., γνωστό και ως «Ινδιάνο», για τα θλιβερά γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

    Και με δικαστική βούλα επικυρώθηκε το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη του «Ινδιάνου». Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ανακοίνωση του δικηγορικό γραφείο που εκπροσώπησε τον Αλέξανδρο Μ., ο «Ινδιάνος» δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων. Μάλιστα σημειώνει ότι το γραφείο αισθάνεται δικαιωμένο έπειτα από τον μεγάλο νομικό αγώνα ώστε να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Μ.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσώπησε τον «Ινδιάνο»

    Το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας, επικύρωσε την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών, για τον Αλέξανδρο Μ., γνωστό ως «Ινδιάνο» για τα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης.

    Το φιάσκο της ΕΛ. ΑΣ. με τη σύλληψη του «Ινδιάνου» επικυρώθηκε και με δικαστική βούλα. Όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων. Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για τον τιτάνιο νομικό αγώνα μας, να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψη ενός αθώου συμπολίτη μας, που αντιμετώπισε κατασκευασμένες βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και οδηγήθηκε επί επτά μήνες άδικα στην φυλακή.

    Τώρα ήρθε η σειρά να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, οι εμπνευστές αυτής της άθλιας υπόθεσης, που έβλαψαν όχι μόνο τον Αλέξανδρο, αλλά και το κράτος Δικαίου.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ