17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ΠΑΙΩΝΑΣ – 3 σκάφη με ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό και 10 οχήματα PickUp στην υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος


    Ολοκληρώθηκε το έργο της πράξης «Περίθαλψη Αδύναμων προσφύγων και διακομΙδές ασθενΩΝν μέσω θάλαΣσας (ΠΑΙΩΝΑΣ) στο πλαίσιο του Προγράμματος συνεργασίας InterregV-A «Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020» με την τελετή ένταξης στο στόλο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής ενός ακόμη περιπολικού σκάφους που διαθέτει ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό.

    Μάλιστα η συγκεκριμένη προμήθεια συνολικού κόστους, 312.996,00 Ευρώ για τα οχήματα και 1.398.000 ευρώ για τα σκάφη, πραγματοποιήθηκε με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό, και συντέλεσε στην ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με 10 οχήματα τύπου PickUp κι ακόμη 2 σκάφη με ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό.

    paionas 11 05 2022

    Ποιοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γιώργος, οι Βουλευτές Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Βρούτσης κ. Κατερίνα Μονογυιού, και κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Νάξου κ. Δημήτρης Λιανός, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Ε. Κατσάνη, η Προϊσταμένη Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. κ. Αθηνά Φωκά , ο προϊστάμενος Μονάδας ευρωπαϊκών ταμείων Υπουργείου εσωτερικών Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Κυπριανός και ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Αιγαίου κ. Σάββας Καραταπάνης.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ