23 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Φρίκη στην Καλλιθέα: 61χρονος είχε κλειδωμένη σε διαμέρισμα μια Γερμανίδα και τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση


    Για περίπου πέντε ημέρες μια Γερμανίδα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στην Καλλιθέα, καθώς ένας 61χρονος την είχε κλειδώσει σε διαμέρισμα χωρίς τροφή και νερό και την βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Lawandorder.gr, η σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και κινηματογραφίκη, καθώς η άτυχη κοπέλα κατάφερε -όπως στις ταινίες- να καλέσει στο κινητό ένα φίλο της και μετά την αστυνομία για να καταφέρει να σωθεί…

    Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι να προσεγγίσουν το σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. την άκουγαν σε ανοιχτή ακρόαση με το δράστη…


    Το χρονικό της σύλληψης

    Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα τα έχασαν. Αντίκρισαν τη γυναίκα γεμάτη μελανιές και ημίγυμνη. Προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζι της αλλά με δυσκολία έβγαιναν οι λέξεις από το στόμα της καθώς είχε μέρες να φάει και να πιει νερό.

    Αμέσως της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και τη μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον κατηγορούμενο.


    Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι συχνά τη χτυπούσε στο κεφάλι. Ο κατηγορουμενος από την πλευρά του υποστήριξε ότι τη Γερμανίδα την πήρε από τη Χαλκίδα και την πήγε σε ένα κέντρο φιλοξενίας όμως επειδή εκεί δεν ζούσε καλά του τηλεφώνησε και έτσι την πήρε στο σπίτι του με σκοπό να τη φιλοξενήσει μια εβδομάδα.

    Μάλιστα ανέφερε ότι δεν ήθελε η ίδια να τρώει αλλά μόνο να πίνει αλκοόλ.

    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61 χρόνο ενώ μετέφεραν την γυναίκα στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ