10.8 C
Athens
8.9 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
More

    ΓΕΕΘΑ: Εκπαιδευτική διάλεξη «Διαχείριση Κινδύνων και Εσωτερικός Έλεγχος του Δημοσίου»

    Διάλεξη με θέμα «Διαχείριση Κινδύνων και Εσωτερικός Έλεγχος του Δημοσίου» πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου στο ΓΕΕΘΑ, από τον γενικό διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων (ΓΔΔΕ) του υπουργείου Οικονομικών Δρ. Γεώργιο Γεωργίου.

    Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η διάλεξη διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΟΕ), κατόπιν πρόσκλησης του Δρ. Γεώργιου Γεωργίου από τον διευθυντή του ΓΕΕΘΑ/ΔΟΕ, υποστράτηγο Αριστοτέλη Πριόβολο.

    Την διάλεξη παρακολούθησαν δια ζώσης και εξ αποστάσεως οι αξιωματικοί Οικονομικοί Επιθεωρητές (ΟΕ) του Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών (ΣΟΕ) του ΓΕΕΘΑ, και αποσκοπούσε στην παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων στον τομέα του ελέγχου, για την επαύξηση του γνωστικού επιπέδου των ΟΕ.

    Το ΣΟΕ για την διαρκή επιμόρφωση των Αξιωματικών ΟΕ σε αντικείμενα της ελεγκτικής και του εσωτερικού ελέγχου, προστίθεται στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, έχει καθιερώσει την πραγματοποίηση σειράς επιμορφωτικών διαλέξεων, ενώ επιπλέον διοργανώνει κατ’ έτος το Σχολείο Οικονομικής Επιθεώρησης, η 2η Εκπαιδευτική Σειρά του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ