Πειραιάς: Η 19χρονη θα πήγαινε στην Κρήτη με πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης

Στη σύλληψη μέλους καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη, προχώρησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια 19χρονη, η οποία, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά, έτοιμη να επιβιβαστεί σε επιβατηγό πλοίο με προορισμό την Κρήτη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δέμα ηρωίνης βάρους (520) γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις της και εισιτήριο για τη μετάβασή της στο νησί της Κρήτης.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ