20.5 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη των οπαδών που κυκλοφορούσαν με πολεμοφόδια και ρωτούσαν πολίτες τι ομάδα είναι


    Αναβολή λόγω απουσίας μαρτύρων στη δίκη των τριών οπαδών που χθες το βράδυ συνελήφθησαν στη Ν. Κρήνη Θεσσαλονίκης έχοντας στην κατοχή τους διάφορα πολεμοφόδια.

    Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Αυγούστου. Νωρίτερα τους ασκήθηκε Ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί κατοχής όπλων, φωτοβολίδων πυροτεχνημάτων αλλά και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

    Οι αστυνόμοι τσάκωσαν τους 3 μαζί με άλλα 13 άτομα χθες το βράδυ στην Κρήνη να κυκλοφορούν σε σχηματισμό φάλαγγας με τρία οχήματα και δύο μηχανάκια στην περιοχή της Κρήνης


    Κατά πληροφορίες ρωτούσαν τυχαίους πολίτες “τι ομάδα είναι”. Έτσι, με άμεσα αντανακλαστικά τους σταμάτησαν για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους κράνη, full face, πυρσούς, καθώς και μεταλλικά στυλιάρια.

    Οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι 13 αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για όπλα, φωτοβολίδες – πυροτεχνήματα, καθώς και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις


    Πηγή: Thesstoday



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ