26.1 C
Athens
24.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024
More

    Αποκάλυψη: Έξι από τους προφυλακισμένους χούλιγκαν για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν συλληφθεί ξανά στην Αθήνα για επεισόδια το 2015!


    Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη,συνεχίζονται.

    Η αστυνομία έχει στο μικροσκόπιό της τα βίντεο της συμπλοκής και αναζητεί τον δολοφόνο του 29χρονου.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μία ομάδα από τους προφυλακισμένους χούλιγκαν είχαν συλληφθεί ξανά για επεισόδια στην Αθήνα το 2015.


    Συγκεκριμένα τουλάχιστον έξι από τους προφυλακισμένους είχαν βρεθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2015 και είχαν εμπλακεί σε επεισόδια στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League.

    Στην Αθήνα είχαν έρθει Κροάτες οπαδοί, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ παράλληλα στην πρωτεύουσα ταξίδεψαν και Σέρβοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα οι οποίοι διατηρούν φιλικές σχέσεις με εκείνους του Ολυμπιακού.


    Κατά την αναχώρηση των Κροατών από την Αθήνα, έγιναν βίαιες συγκρούσεις με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις.

    Ψάχνουν κι άλλους χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια

    Από την ΕΛΑΣ θεωρείται δεδομένο ότι στη δολοφονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν έχουν συλληφθεί όλα τα άτομα τα οποία συμμετείχαν στα επεισόδια.

    Σύμφωνα με το Mega οι Αρχές ψάχνουν τουλάχιστον 10 – 12 ακόμη άτομα, Κροάτες και Έλληνες.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενημέρωση ότι αυτά τα άτομα προσπαθούν να κρυφτούν και να μπορέσουν στη συνέχεια να διαφύγουν.

    Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων για να βρουν τα στοιχεία και τους συνδέσμους που είχαν στην Αθήνα.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ