25.8 C
Athens
23.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει ο 44χρονος που μαχαιρώθηκε από την 71χρονη μητέρα του


    Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 71χρονη που χτύπησε τον 44χρονο γιο της στο κεφάλι τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

    Λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Κυριακής, η 71χρονη πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου και παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Μετά τη δίωξη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώστε να απολογηθεί, ενώ παραμένει υπό κράτηση.


    Η γυναίκα πήγε και χτύπησε τον γιο της στον ύπνο του σε σημείο που είχε χειρουργηθεί στο παρελθόν. Ο 44χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου σε κρίσιμη κατάσταση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 44χρονο, τον είδε ο πατέρας του χτυπημένο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως ήθελε να χτυπήσει τον σύζυγό της και μπερδεύτηκε και χτύπησε τον γιο της.


    Πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο που χρησιμοποίησε η 71χρονη εναντίον του γιου της, δεν έχουν γίνει γνωστές, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με αίματα.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, τόσο η 71χρονη γυναίκα, όσο και ο 44χρονος γιος της, αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ