23 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλιθέα: Συντετριμμένος ο πατέρας της 12χρονης – «Μην μου τρυπάτε και άλλο την καρδιά…»


    Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες, το μεσημέρι στην Καλλιθέα που στοίχισε τη ζωή σε ένα 12χρονο κορίτσι το οποίο παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε ένας 32χρονος.

    Το άτυχο κορίτσι βρισκόταν στο σημείο μαζί με την 14χρονη αδελφή της και επιχείρησε να περάσει τον δρόμο στην συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης. Όπως έγινε γνωστό, ένα αυτοκίνητο κατέβαινε τη Θησέως με κατεύθυνση προς τις Τζιτζιφιές.

    Το κορίτσι κατευθυνόταν στη στάση του λεωφορείου και το κίτρινο Smart το παρέσυρε. Ορισμένοι λένε ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, άλλοι υποστηρίζουν ότι το κοριτσάκι πέρασε εκτός διάβασης.


    Επίσης, ασκήθηκε στον οδηγό του αυτοκινήτου ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης. Η περαιτέρω έρευνα ανατέθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

    Στο μεταξύ, σε κατάσταση σοκ είναι ο πατέρας και η μεγαλύτερη αδελφή της 12χρονης. «Μη μου τρυπάτε κι άλλο την καρδιά, δεν μπορείτε να με βοηθήσετε καθόλου» ήταν τα πρώτα λόγια του τραγικού πατέρα μετά την είδηση του θανάτου της 12χρονης.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ