14.3 C
Athens
13.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Νεκρό έβγαλαν οι διασώστες τον 5χρονο στο Μαρόκο

    Δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή ο 5χρονος Ράιαν στο Μαρόκο, ο οποίος απεγκλωβίστηκε μετά από πέντε ημέρες από το πηγάδι όπου είχε πέσει, αλλά έχασε τη μάχη με τη ζωή.
    Το αγόρι που είχε παγιδευθεί σε πηγάδι στο βόρειο Μαρόκο επί πέντε ημέρες πέθανε πριν οι διασώστες κατορθώσουν να φθάσουν σε αυτό, ανακοίνωσαν δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
    Ο Ράιαν Αουράμ, 5 ετών, έπεσε στο πηγάδι στο χωριό του στους λόφους του Τσεφτσαουέν. Οι διασώστες άνοιξαν οριζόντιο τούνελ για να φθάσουν στον θύλακα όπου βρισκόταν το αγόρι, αφού αφαίρεσαν μεγάλο μέρος της πλαγιάς.
    Συλλυπητήρια από τον βασιλιά
    Ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι και μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ