16 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Επίσημο: Ο Αγουέρο ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του μετά το πρόβλημα στην καρδιά! (βίντεο)


    Ο Κουν Αγουέρο ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση μέσα σε καθεστώς έντονης συγκίνησης και με πολλά δάκρυα.
    Πριν καν μιλήσει, ο Αργεντινός φορ ήταν εμφανώς συγκινημένος και οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία από το στόμα του, ανακοινώνοντας πως ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε το τελευταίο διάστημα.
    Το «αντίο» του Αγουέρο
    Αναλυτικά όσα είπε ο Κουν Αγουέρο
    «Αποφάσισα να σταματήσω, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Η απόφαση που έλαβα είναι με γνώμονα την υγεία μου. Οι γιατροί μου συνέστησαν ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να σταματήσω να παίζω. Πριν από δέκα μέρες πήρα αυτή την απόφαση και μια εβδομάδα πριν είχα αποφασίσει να το επικοινωνήσω. Έκανα ό,τι μπορούσα για να μην συμβεί αυτό, αλλά δεν ήταν αρκετό…
    Θέλω να πω σε όλους πως έκανα τα πάντα για να επιστρέψω, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. Είμαι περήφανος για την καριέρα μου. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Από την ηλικία των πέντε, όταν άρχισα να κλωτσάω μια μπάλα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα ποτέ να παίζω στην Ευρώπη.
    Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που με είδε και με πήρε σε πολύ νεαρή ηλικία. Και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρετε πως νιώθω για τη Σίτι, πόσο ευγνώμων είμαι. Και όλους στη Μπαρτσελόνα, που μου φέρθηκαν άψογα.
    Και φυσικά ευχαριστώ την εθνική ομάδα της Αργεντινής, την πιο μεγάλη αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθαν και είναι δίπλα μου σήμερα. Ευχαριστώ όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου, τους συμπαίκτες μου».
    Ο Αργεντινός, που έγραψε ιστορία στα γήπεδα της Ευρώπης, μιλούσε με κλάματα σε όλη την διάρκεια της τοποθέτησής του, ενώ λίγο μετά απέφυγε να δει το βίντεο που ετοίμασε η Μπαρτσελόνα ως αφιέρωμα στην σπουδαία καριέρα του.
    «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να μεγαλώσω, να γίνω καλύτερος. Φεύγω περήφανος. Με περιμένει μια άλλη ζωή. Ξέρω ότι με περιμένουν άνθρωποι που με αγαπούν. Θα θυμάμαι για πάντα τις ευχάριστες, τις υπέροχες στιγμές», σημείωσε επίσης ο Αγουέρο, που πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.
    Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία σε παιχνίδι με την Αλαβές και δεν μπόρεσε να επανέλθει για να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Βούλευμα-καταπέλτης για τον δολοφόνο της Καρολάιν: Στο εδώλιο ο πιλότος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα
    «Αθλιότητα, δεν λέω άλλα γιατί μιλάμε δημόσια»: Έξαλλος ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (βίντεο)
    Στην αντεπίθεση ο Γιαννάκος για τις VIP ΜΕΘ: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο
    Χρήστος Κιούσης: «Οι Ράδιο Αρβύλα αναλαμβάνουν την πλήρη στήριξη της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ