10.7 C
Athens
8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
More

    Τρόμος στα Μελίσσια: Ανήλικοι σάπισαν στο ξύλο 16χρονο για ένα προσβλητικό SMS

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ του Σαββάτου 16χρονος μαθητής, έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια, καθώς το SMS που έστειλε σε ανήλικο θεωρήθηκε προσβλητικό από τον τελευταίο και την παρέα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι είχαν ανταλλάξει μηνύματα κι ένα απ’ αυτά που έστειλε ο 16χρονος θεωρήθηκε προσβλητικό με τον έτερο ανήλικο να θέλει να τον εκδικηθεί.

    Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος και φίλοι του έστησαν ενέδρα στο 16χρονο κι έναν φίλο του, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια και τον ξυλοκόπησαν άγρια προκαλώντας του συντριπτικό κάταγμα στη μύτη, θλαστικά τραύματα και μώλωπες σε άλλα σημεία του κεφαλιού και στο σώμα.

    Σε βάρος των ανηλίκων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ δίωξη αναμένεται να ασκηθεί και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ