18.7 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Πάτρα: Τα μηνύματα του Μάνου και της Ρούλας λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας – «Θα είμαι πάντα δίπλα σου»


    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα.

    Παράλληλα δημοσιεύονται και λεπτομέρειες για τη ζωή και τη σχέση των γονέων, Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου.


    Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι γονείς των τριών παιδιών στα social media και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον χαμό του πρώτου τους παιδιού, της Μαλένας.

    Ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης εκφράζει την αγάπη του στο πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου και εκείνη με τη σειρά της ανταποδίδει.

    Πάτρα: Η ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη

    «Εφτά χρόνια φαγούρας λένε εγώ θα πω ότι είναι τα εφτά καλύτερα της ζωής μου που μου χάρισες δυο υπέροχα παιδιά, τα είχαμε όλα…μέσα στα εφτά χρόνια περάσαμε πολλά: ευτυχία λύπη χαρές θυμό νεύρα στεναχώρια και ότι άλλο θα μπορούσε να μας συμβεί…Παρόλα αυτά δείξαμε και συνεχίζουμε ότι είμαστε εδώ και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει…Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που με αντέχεις…Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου ότι και να μας συμβεί…Σε αγαπάω πάρα πολύ να το ξέρεις και είσαι η αιτία που κάθε μέρα ξυπνάω και νιώθω πιο δυνατός…*Ξέρω σου σπάω τα νεύρα κάθε μέρα αλλά να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι η αιτία που με εμπνέει να στο κάνω αυτό…Σε λατρεύω…»


    η ανάρτηση του μάνου δασκαλάκη, του πατέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην πάτρα
    Η ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα

    Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

    «Εγώ θα πω ότι αυτά τα βλέμματα λένε πολλά τα 7 χρόνια είναι η αρχή!!θα είμαι εδώ να σου σπάω τα νεύρα για πολλά χρόνια ακόμα.. Σε ευχαριστώ για ότι μου έχεις δείξει ότι μπορώ να αντέξω!! Σε λατρεύω!!!»

    η απάντηση της ρούλα πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην πάτρα
    Η απάντηση της Ρούλα Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα

    Πάτρα: O Μάνος είχε πάει στις οντισιόν του X-Factor δυο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Μάνος Δασκαλάκης, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της μεγάλης του κόρης, είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του X Factor στην Αθήνα.

    Μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή είπε τα εξής: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ