18.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
More

    Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: «Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί κάποιους – Δεν κάνουμε διάλογο με το παράλογο»


    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο πρώτο δια ζώσης υπουργικό συμβούλιο, που συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την εισήγησή του ευχήθηκε να μην ξαναγυρίσουμε στη λογική των υπουργικών συμβουλίων εξ αποστάσεως. Αντικείμενο του υπουργικού είναι μια σειρά από νομοθετικές πρωτοβουλίες που είναι προγραμματισμένες για το αμέσως επόμενο διάστημα.


    Ηχηρό μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία, το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες μετά το «Μητσοτάκης γιοκ» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και τις προκλήσεις και απειλές που ακολούθησαν από τον Τούρκο πρόεδρο.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί κάποιους» ενώ πρόσθεσε: «Όσο μας προκαλούν, περιθωριοποιούνται, εκτίθενται. Επιλέγουν να σταθούν απέναντι μας, απέναντι στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ», τονίζοντας ακόμα ότι «δεν έχουμε λόγο να ανοίξουμε διάλογο με το παράλογο και το ανιστόρητο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπερασπιζόμαστε τα δίκαια μας».

    Τι είπε για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

    Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα επεισόδια στο ΑΠΘ λεγοντας: «Αν κάποιοι με βαριοπούλες θέλουν να τα κάνουν γυαλιά καρφιά η πολιτεία δεν θα τους επιτρέψει, επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαλέξει βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα».


    «Δική μας απάντηση είναι το χτίσιμο της νέας παιδείας τολμηρό και μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο – σας ζητώ να το στηρίξετε», τόνισε.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ