18.7 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ασφυκτικό θάνατο δείχνει η νεκροψία – Της έκλεισε μύτη και στόμα με ένα πανάκι (βίντεο)


    Νεότερα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι από τον σύντροφό της, άνδρα πακιστανικής καταγωγής σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, φέρνει στο φως η νεκροψία, νεκροτομή.

    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση την οποία συνέταξε ο Γιώργος Ντιλέρνιας και όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».


    Ειδικότερα, από τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο δράστης της γυναικοκτονίας φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

    Στο σώμα της, εντοπίστηκαν επίσης και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις. Ακόμη, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο ενώ, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ νεαρή Ρομά με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, είχε δεσμό, εδώ και λίγους μήνες με τον 22χρονο, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τους συγκατοίκους του.


    Τη 17χρονη Νικολέτα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία την αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα μαζί με τη μητέρα της, ενώ από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο.

    Πατέρας 17χρονης: ««Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη»

    Κανένα παράπονο από τη σχέση της με τον 30χρονος Πακιστανό δεν είχε η 17χρονη, δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας.

    «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε σε δηλώσεις του στον Alpha.

    Όπως πρόσθεσε, έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του από τις ειδήσεις και ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο είχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

    «Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», είπε.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σωρό της άτυχης νεαρής κοπέλας διαπίστωσε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

    Μάλιστα στο αριστερό μέρος της μύτης της, στο μάγουλο, η κοπέλα έχει εκδορές πιθανότατα από νύχια, κάτι που υποδηλώνει ότι πάλεψε για τη ζωή της, ενώ ο δολοφόνος της έκλεισε το στόμα και τη μύτη για να μην μπορεί να αναπνεύσει.

    Μπαλάσκας: «Είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο δράστης»

    Σχετικά με την υπόθεση μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος. Όπως επισήμανε βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να παιρνάνε τα σύνορα.

    «Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου.

    Ερωτώμενος για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί. Αυτοί που είναι «πορωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ