20.5 C
Athens
18.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    Δολοφονία στην Καβάλα: Το κίνητρο του δράστη αναζητούν οι αρχές – Οι έρευνες εστιάζονται στο περιβάλλον του 52χρονου (βίντεο)


    Το κίνητρο του δράστη που δολοφόνησε  χθες Παρασκευή (16/9) τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην Χρυσούπολη Καβάλας.

    Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, οι αρχές αναζητούν υλικό που θα βοηθήσει στην σύλληψή του στις κάμερες ασφαλείας περιμετρικά της επιχείρησης. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο 52χρονος είδε τον δολοφόνο του, ο οποίος τον πυροβόλησε από απόσταση 5-6 μέτρων, στοχεύοντας στην καρδιά του θύματος. Κατόπιν εξαφανίστηκε στα χωράφια.

    ο 52χρονος που δολοφονήθηκε στην καβάλα


    Σημαντικές οι μαρτυρίες των εργατών

    Ιδιαίτερα σημαντικές θεωρούνται από την αστυνομία οι καταθέσεις των εργατών, που  βρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας μέσα στην επιχείρηση. Οι έρευνες εστιάζονται στο περιβάλλον του θύματος όπου αναζητούνται άνθρωποι με τους οποίους πιθανόν να είχε διαφορές.

    Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος είχε στήσει τα ξημερώματα ενέδρα θανάτου στο θύμα του, έξω από το μαρμαράδικο, όπου εργαζόταν και τον πυροβόλησε με καραμπίνα.


    Το χρονικό της επίθεσης

    Οι άγνωστοι δράστες χθες Παρασκευή είχαν στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30, άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

    Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, συγκεντρώνει μαρτυρίες, καθώς στο εργοστάσιο μαρμάρου φαίνεται ό,τι υπήρχαν εργάτες εκείνη την ώρα.

    Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδεχομένως είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

    Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος από τα σκάγια στην καρδιά. Η γυναίκα του φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας.

     

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ