21.1 C
Athens
24.6 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Βιασμός στον Κολωνό: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 33χρονος (βίντεο)


    Πήρε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό.

    Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (15/10) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.


    Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 33χρονο Αναστάσιο Λ., ο οποίος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

    Την ίδια ώρα, ταυτοποιήθηκαν άλλα δυο άτομα από τα 213 που συνομιλούσαν στις «ροζ» εφαρμογές με τη 12χρονη. Τα δύο πρόσωπα μετέβησαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και ανέφεραν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανότατα μοιάζει με το κοριτσάκι.

    Αφού κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εξετάστηκαν ενόρκως, στη συνέχεια αποχώρησαν. Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, τα στοιχεία των δύο Ελλήνων πράγματι αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε το κοριτσάκι.


    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας ονομάζεται Γιώργος είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από το Καζακστάν και ο δεύτερος ονομάζεται Παναγιώτης, είναι ηλικίας 36 ετών και είναι από την Αθήνα.

    Ο Έλληνας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσήλθε στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο Καζακστανός έκανε το ίδιο το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο είναι άνεργοι.

    Κολωνός – Δικηγόρος 33χρονου: «Ενημερώθηκα πριν από μία ώρα – Δεν γνωρίζω γιατί κατηγορείται»

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του 33χρονου, ο ίδιος καλέστηκε τελευταία στιγμή από την οικογένεια του κατηγορούμενου ώστε να τον εκπροσωπήσει.

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο κύριος Μπαρκαγιάννης, δεν γνωρίζει περαιτέρω για τα όσα κατηγορείται ο 33χρονος, ενώ πρόκειται να τον επισκεφθεί το απόγευμα στην ΓΑΔΑ ώστε να συζητήσει μαζί του.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ