Θεσσαλονίκη: Το «αντίο» της ΠΟΑΣΥ στον 42χρονο αστυνομικό – «Πίσω από κάθε στολή βρίσκεται ένας άνθρωπος»

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του 42χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), με συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι πίσω από κάθε στολή βρίσκεται ένας άνθρωπος με όνειρα και προσδοκίες.

«Μία ακόμη απώλεια που βυθίζει στο πένθος την αστυνομική μας οικογένεια και μας υπενθυμίζει με τον πιο οδυνηρό τρόπο ότι πίσω από κάθε στολή βρίσκεται ένας άνθρωπος με όνειρα και προσδοκίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία.

Η ΠΟΑΣΥ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια, στους οικείους του αστυνομικού και στους συναδέλφους του, που μοιράστηκαν μαζί του τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του αστυνομικού λειτουργήματος.

Η ανακοίνωση καταλήγει με τη φράση: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη».

Το τραγικό περιστατικό

Ο 42χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής, μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ., με τη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου.

Υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και απασχολούνταν σε υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης οχημάτων της ίδιας Διεύθυνσης.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες Αρχές.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ