Κούγιας εναντίον Κουσουλού: «Πετάγεσαι παντού σαν την πορδή!» – Απειλεί με μηνύσεις ο δημοσιογράφος (βίντεο)

Χαμός το μεσημέρι της Παρασκευής (25/11) στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Κουσουλό.

Ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε πως έχει μαρτυρία που επιβεβαιώνει το ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει χρηματίσει έναν από τους μάρτυρες που έχει προτείνει ο Αλέξης Κούγιας, με τον δημοσιογράφο να τονίζει χαρακτηριστικά ότι «μαζί μου δεν θα ξεμπερδέψει έτσι ο κ. Κούγιας».

Ο γνωστός ποινικολόγος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του τον διέκοψε ο Πέτρος Κουσουλός για να πει ο κ. Κούγιας «πετάγεται σαν την πορδή παντού». «Η λάσπη με εμένα δεν μπορεί να συνεχιστεί, ρίχνουμε χαμηλά το επίπεδο» πρόσθεσε -μεταξύ άλλων- ο Πέτρος Κουσουλός.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ