26.1 C
Athens
25.3 C
Thessaloniki
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
More

    ΠΟΑΣΥ: «Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων αποφάσισε τη χορήγηση δανείων στους μετόχους»


    Η ΠΟΑΣΥ εξέδωσε ενημέρωση για τα δάνεια από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

    Συγκεκριμένα το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων μετά από 14 έτη αποφάσισε τη χορήγηση δανείων στους μετόχους του.

    Αναλυτικά:


    Σας ενημερώνουμε ότι το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων μετά από 14 έτη αποφάσισε τη χορήγηση δανείων στους μετόχους του, δηλαδή για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι ασφαλισμένοι σε αυτό, όπως είναι και οι αστυνομικοί που ανήκουν στα Ταμεία της Αστυνομίας Πόλεων.

    Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από το παραπάνω ταμείο, συνολικά υποβλήθηκαν 2.146 αιτήσεις και δεσμεύθηκε το ποσό των 10.000.000 ευρώ. Κατά συνέπεια τα χρήματα που αρχικά είχαν δεσμεύσει, εξαντλήθηκαν και κάλυψαν τις προαναφερόμενες αιτήσεις που δυστυχώς ήταν μόνο από δημοσίους υπαλλήλους.


    Επίσης, όπως μας γνώρισαν από παράλειψη υπηρεσιακών παραγόντων και κακή επικοινωνία, δεν κατέστη εφικτή η κατάθεση αιτήσεων από συναδέλφους.

    Η Ομοσπονδία μας εξέφρασε τα παράπονα στη διοίκηση του Ταμείου, επισημαίνοντας πως, με το νέο έτος, αφενός θα πρέπει να υπάρξουν εκ νέου πιστώσεις για να μπορέσουν να ικανοποιηθούν και οι ανάγκες των συναδέλφων μας, αφετέρου δε να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν σε αυτή τη φάση χορήγησης των δανείων από το εν λόγω Ταμείο.

    Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
    O Πρόεδρος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος
    Ο Γενικός Γραμματέας ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ