23.5 C
Athens
23.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Αστυνομικοί «τσάκωσαν» τρία άτομα με ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και χάπια


    Συνελήφθησαν 28χρονος αλλοδαπός και 26χρονη ημεδαπή για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

    Επιπλέον, συνελήφθη και 27χρονος με συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 28χρονο κατηγορούμενο.

    Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 3-10-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 28χρονος αλλοδαπός και 26χρονη ημεδαπή, για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.


    Επιπλέον συνελήφθη και 27χρονος αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.

    Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση κοκαΐνης και φαρμακευτικών δισκίων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.


    Ειδικότερα ο 27χρονος κατελήφθη να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 28χρονο κατηγορούμενο.

    Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς σε -2- οικίες των κατηγορουμένων στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    • -19,3- γραμμ. κοκαΐνης,
    • -24- φαρμακευτικά δισκία,
    • -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
    • το χρηματικό ποσό των -4.860- ευρώ και
    • κινητό τηλέφωνο.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ