23.5 C
Athens
23.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    ΠΟΑΞΙΑ: Προκηρύχθηκαν οι εκλογές για τα Συλλογικά Όργανα!


    Στις 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τα Συλλογικά Όργανα της ΠΟΑΞΙΑ, με τις αιτήσεις των υποψηφίων να κατατίθενται μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ:

    «Συνάδελφοι,


    Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας με την ανωτέρω σχετική, αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με τα άρθρα 16 και 17 του καταστατικού της, την διενέργεια του 34ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της στην Αθήνα, κατά τις 22 και 23 Νοεμβρίου 2024 στο ξενοδοχείο “Wyndham Grand Athens”.

    Την 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής.


    Την 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για τα Συλλογικά Όργανα της Ομοσπονδίας μας.

    Ειδικότερα στις εν λόγω αρχαιρεσίες θα εκλεγούν:

    α. Νέο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

    β. Εξελεγκτική Επιτροπή

    γ. Εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. στο Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

    δ. Εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. στο Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

    ε. Εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. στο Τ.Α.Π.Α.Σ.Α.

    Προς τούτο, καλούμε όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για κάποιο από τα παραπάνω όργανα, όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση, η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί ή αποσταλεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας με κάθε νόμιμο τρόπο, μέχρι και την 12:00 ώρα της 23/10/2024, μαζί με βεβαίωση της Πρωτοβάθμιας Ένωσης που είναι εγγεγραμμένος, περί εκλογής του ως Αντιπροσώπου στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

    Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας, έχουν μόνο οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, μέχρι και την ημερομηνία λήξης υποβολής των υποψηφιοτήτων.

    Οι εκλογές θα διενεργηθούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

    Οι Αντιπρόσωποι θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία καθώς και από απόσταση σε πραγματικό χρόνο, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

    Οι κ.κ. Πρόεδροι των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, παρακαλούνται όπως γνωστοποιήσουν – ενημερώσουν ενυπογράφως τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους για τα ανωτέρω, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προθεσμίες, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν υποβολές εκπρόθεσμων αιτήσεων και άλλα διαδικαστικά προβλήματα και χορηγήσουν παράλληλα στους υποψηφίους την προαναφερόμενη βεβαίωση. Η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί την επομένη της ημερομηνίας λήξης υποβολής των υποψηφιοτήτων από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

    Κατεβάστε (εδώ) το Υπόδειγμα Αίτησης Υποψηφιότητας.
    Κατεβάστε (εδώ) το Υπόδειγμα Βεβαίωσης της Πρωτοβάθμιας Ένωσης περί εκλογής του υποψηφίου ως Αντιπροσώππου ΠΟΑΞΙΑ».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ