27 C
Athens
26.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    Μυτιλήνη: Συνελήφθη 42χρονος Ιρανός που αναζητούνταν μέσω Interpol για ανθρωποκτονία


    Στη σύλληψη ενός Ιρανού προχώρησαν χθες οι Αρχές στη Μυτιλήνη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol για ανθρωποκτονία.

    Ο 42χρονος συνελήφθη, χθες στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διότι, από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσαν, Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol που εκδόθηκε από Αρχές του Ιράν, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής, της παράνομης διέλευσης συνόρων μέσω πλαστογραφίας και της διατάραξης της Δημόσιας Τάξης, καθώς και μέτρο απαγόρευσης εισόδου και διαμονής υπηκόων τρίτης χώρας σε έδαφος Schengen.

    Σημειώνεται ότι διαπιστώθηκε ότι ο υπήκοος Ιράν αναζητούνταν από την Interpol, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καταγραφής και ταυτοποίησης στη δομή της Λέσβου. Ο 42χρονος συνόδευε τα δύο ανήλικα τέκνα του για τα οποία ενημρώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών και παρήγγειλε τη μεταφορά και φιλοξενία τους σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Μυτιλήνη.


    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ