23.9 C
Athens
19.1 C
Thessaloniki
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
More

    Ο ΑΝΤ1 «τράβηξε το αυτί» του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση Μπάλντοκ: «Δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά!»


    Αυστηρό μήνυμα έστειλε στον Γιώργο Λιάγκα ο ΑΝΤ1, μετά την παρουσίαση real estate ρεπορτάζ για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, λίγες ώρες αφότου ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του.

    Μπορεί ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» μετά από τα όσα είπε στην εκπομπή του να ζήτησε on air συγγνώμη κατόπιν απαίτησης του τηλεοπτικού σταθμού αλλά το θέμα δεν σταμάτησε εκεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, o ΑΝΤ1 «τράβηξε το αυτί» στον Γιώργο Λιάγκα απαιτώντας να βγει και να ζητήσει συγγνώμη την επόμενη ημέρα ενώ του διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο ότι δεν θα υπάρξει δικαιολογία για δεύτερο ηθικό και τηλεοπτικό ατόπημα.


    Η on air συγγνώμη του Λιάγκα, η παραδοχή του λάθους μέσω Instagram και η συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ

    Παράλληλα, την Τρίτη 15/10 η περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα θα αποτελέσει το βασικό θέμα της έκτακτης συνεδρίασης που θα πραγματοποιήσει το Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενώ επί τάπητος θα τεθεί και το ερώτημα της διαγραφής του από την Ένωση.

    «Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» επεσήμανε ο παρουσιαστής με story που ανέβασε στο Instagram του απολογούμενος για τη δημοσιογραφική κάλυψη της υπόθεσης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.


    «Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε στο story του.

    Λίγες ώρες μετά το story του και συγκεκριμένα το πρωί της 11ης Οκτωβρίου ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε και μέσω της εκπομπής του «Το Πρωινό».

    Ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν χωρά καμία δικαιολογία.

    Ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε όλη την ευθύνη και τόνισε ότι κανείς δεν φταίει από τη συντακτική ομάδα του παρά μόνο εκείνος.

    «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα, και να αφήσετε έξω το περιβάλλον μου και τους συνεργάτες μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    «Ήταν μια απόλυτα λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία για το πώς είναι το διαμέρισμα και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν ότι όταν πριν 2-3 εβδομάδες είχε καεί το σπίτι μου, και είπα ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ. Έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ δεν μιλάμε για ένα σπίτι που κάηκε και αποκαθίσταται, αλλά για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

    «Ήταν λάθος μεγάλο, λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που, χωρίς να το θέλουμε, αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ζητώ συγγνώμη» σημείωσε κλείνοντας.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ