16.1 C
Athens
15.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
More

    ΕΑΣΥΑ: «Ακούσιος ή εκούσιος αποκλεισμός των αστυνομικών μετόχων του Μ.Τ.Π.Υ. από τα δάνεια;»

    Η ΕΑΣΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Ακούσιος ή εκούσιος αποκλεισμός των αστυνομικών μετόχων του Μ.Τ.Π.Υ. από τα δάνεια;».

    Η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ

    Πολλά τα παράπονα συναδέλφων-μελών μας οι οποίοι επικοινωνούν με τα γραφεία της Ένωσής μας για το γεγονός ότι δεν δύνανται να συμμετέχουν ως μερισματούχοι στη διαδικασία χορήγησης των πρόσφατων δανείων από το Μ.Τ.Π.Υ.

    img 1171 601x800 1


    Προς τούτο, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας επισκέφθηκε το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, μετέφερε το πρόβλημα σε ιθύνοντες του Ταμείου και ενημερώθηκε πως το όλο πρόβλημα προέκυψε από το γεγονός ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση και τα λοιπά στοιχεία του εκκαθαριστή της μισθοδοσίας των δικαιούχων συναδέλφων μας. Ως αποτέλεσμα ήταν κανείς συνάδελφος να μην καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδικασία αίτησης δανείου, καθώς ήταν ελλιπές το πεδίο “Email εκκαθαριστή”!

    Τούτο αποδεικνύεται περίτρανα από τη δημοσιοποίηση των στατιστικών στοιχείων των δανείων από το Ταμείο (πατήστε στο link που ακολουθεί:)


    https://www.mtpy.gr/blog/category/deltia-typoy/statistika-stoixeion-aitiseon-daneion, καθώς από τις 2.164 αιτήσεις δανείων που ολοκληρώθηκαν από όλους τους φορείς που υπάγονται στο Ταμείο, από το φορέα της Αστυνομίας ουδεμία υπάρχει.

    Εξαιτίας του γεγονότος ότι στην 36η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Μ.Τ.Π.Υ. που έλαβε χώρα την 08/10/2024, αποφασίστηκε η εκ νέου χορήγηση δανείων στους εν ενεργεία μετόχους του Ταμείου, των οποίων οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα μπορούν να κατατεθούν από την 30/10/2024 και ώρα 09:00, καλούμε τη Φυσική Ηγεσία να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να δύνανται οι συνάδελφοι-μέλη μας να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στη διαδικασία χορήγησης δανείων από το Μ.Τ.Π.Υ.

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσει ως θεματοφύλακας των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας να παρεμβαίνει για την επίλυση των όλων των ζητημάτων που καθημερινά απασχολούν τα μέλη μας.

    Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

    Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

    Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ