22.5 C
Athens
20.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
More

    Τύρναβος: Συνελήφθη ο γιος της 70χρονης που κατασπράχθηκε από σκυλιά

    Συνελήφθη ο 46χρονος γιος της 70χρονης γυναίκας, η οποία σκοτώθηκε στον Τύρναβο μετά από επίθεση αγέλης σκυλιών, τα οποία φρόντιζε η ίδια και η οικογένειά της, στην αυλή του σπιτιού της.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα στον Τύρναβο βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, για να ταΐσει τα 11 σκυλιά που φρόντιζε ο 46χρονος γιος της, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες της επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να την κατασπαράξουν.

    Οι γείτονες της γυναίκας άκουσαν τις κραυγές της, αλλά δεν κατάφεραν να σταματήσουν τα σκυλιά καθώς δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο.


    Ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ στον Τύρναβο

    Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ Τυρνάβου, πλήρωμα του οποίου έφτασε στο σημείο και αντίκρισε την 70χρονη νεκρή στην αυλή του σπιτιού της.

    Μετά από  αρκετή ώρα έφθασαν από τη Λάρισα, όπου βρίσκονταν, ο σύζυγος και ο γιος της 70χρονης προκειμένου να μπουν στην αυλή και να μπορέσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να παραλάβει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.


    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα 11 σκυλιά ήταν ελεύθερα εκείνη την ώρα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν ειδικά κλουβιά στο πίσω μέρος της αυλής, ωστόσο την ώρα του συμβάντος ήταν ελεύθερα μέσα στην αυλή, η οποία ήταν απολύτως περιφραγμένη.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ