19.3 C
Athens
18.1 C
Thessaloniki
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
More

    Σοκ στη Βρετανία: Πατέρας βίαζε την κόρη του από τα 3,5 – «Αν μιλήσεις, θα σε πυροβολήσω»!

    Βιβλίο για τον εφιάλτη που ζούσε έγραψε μια γυναίκα που βίαζε ο πατέρας της από τα 3,5 μέχρι να ενηλικιωθεί.

    Η 54χρονη σήμερα Βρετανή Sarah Sidebottom από τη Βρετανία έγραψε το βιβλίο «The Letter». Σε αυτό εξιστορεί πως τη βίαζε ο πατέρας της Arthur William και ο αδερφός της Arthur Stephen Bowditch. Και οι δύο, μάλιστα, μπήκαν στη φυλακή το 2022 με ποινή φυλάκισης 32 ετών ο κάθε ένας.

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mirror, ο εφιάλτης για τη Sarah ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 3,5 ετών. Τότε, είχε μπει στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο.


    Ο πατέρας της είχε υποστηρίξει τότε ότι την είχε στην αγκαλιά του αλλά του έφυγε από τα χέρια, με αποτέλεσμα να πέσει σε λαβή καρότσας, να σκιστεί και να ματώσει. Οι γιατροί τότε είχαν πιστέψει τη μαρτυρία του, καταγράφοντάς την. Ο εφιάλτης για τη Sarah είχε ήδη ξεκινήσει.

    Ο πατέρας της την βίαζε όταν η μητέρα της έλειπε από το σπίτι, χρησιμοποιώντας ακόμη και αντικείμενα για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα, σε μια επίθεση που έκανε στη Sarah όταν ήταν 10 ετών, το παιδί ζήτησε να την σκοτώσει για να ηρεμήσει.


    «Δεν τολμούσα να μιλήσω πουθενά, ποιος θα με πίστευε. Εκείνος έλεγε κάθε φορά που έκλαιγα: “Αν μιλήσεις θα σε πυροβολήσω και μετά θα σκοτώσω τη μαμά”», έγραψε η γυναίκα στο βιβλίο.

    Σε ηλικία 16 ετών οι γονείς της πήραν διαζύγιο και εκείνη νόμιζε πως όλα τελείωσαν. Εκείνη μετακόμισε μαζί με τη μητέρα της και μαζί τους ήρθε ο αδερφός της που ήταν μεγαλύτερος κατά δύο χρόνια. Μια μέρα ο Stephen τη βίαζε και σχολίασε ειρωνικά: «Θα πω ότι ήθελες σεξ μαζί μου. Ποιον θα πιστέψουν;».

    Η δικαίωση για τη Sarah

    Λίγους μήνες πριν τελειώσει το σχολείο η Sarah έμπλεξε με τα ναρκωτικά και παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση. Επίσης, έκανε απόπειρες αυτοκτονίας και έφυγε από το πατρικό της, προσπαθώντας μόνη να φτιάξει τη ζωή της.

    Στη συνέχεια παντρεύτηκε, αλλά πήρε διαζύγιο. Όμως, απέκτησε δύο παιδιά που της έδωσαν θέληση για να ζήσει. «Χωρίς αυτά σήμερα δεν θα ήμουν εδώ», σημείωσε στις σελίδες του «The Letter».

    Το 2009 γνώρισε τον τωρινό σύζυγο της και για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε σε άνθρωπο τον σταυρό που κουβαλούσε τόσο καιρό. Ο άνδρας χωρίς να χάσει χρόνο την έπεισε να πάει στην αστυνομία, με την υπόθεση να εξελίσσεται αργά και με τεράστιες δυσκολίες, αφού είχαν περάσει δεκαετίες από τους βιασμούς.

    Τελικά, ανακαλύφθηκε το ιατρικό σημείωμα για τη νοσηλεία της σε ηλικία 3,5 ετών με τον αδερφό και τον πατέρα της να καταδικάζονται για τους βιασμούς της, που παραδέχτηκαν μετά στο δικαστήριο.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ