10.1 C
Athens
8.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
More

    Έκλεψαν ΑΤΜ αλλά το… έχασαν στη διαδρομή προς την Ηλεία

    Μια πρωτοφανής απόπειρα κλοπής ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Λάππα Αχαΐας, όταν τουλάχιστον τέσσερις δράστες επιχείρησαν να αποκολλήσουν και να αρπάξουν ολόκληρο το μηχάνημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί έφτασαν στο κέντρο του χωριού με δύο κλεμμένα αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα ήταν αγροτικό. Με αυτό, έπεσαν επανειλημμένα πάνω στο ΑΤΜ, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σύγκρουσης για να το ξεκολλήσουν.

    Παρά τις δυσκολίες, κατάφεραν τελικά να το φορτώσουν στην καρότσα και να τραπούν σε φυγή.

    Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Καθώς κατευθύνονταν προς την Ηλεία και έχοντας αναπτύξει ταχύτητα, το ΑΤΜ έπεσε από το όχημα σε μια απότομη στροφή. Την ίδια στιγμή, κάτοικοι που είχαν ακούσει τον θόρυβο και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία, φώναζαν από τα σπίτια τους, κάτι που φαίνεται να τους πανικόβαλε.

    Μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς και με τις αστυνομικές δυνάμεις να πλησιάζουν, οι δράστες εγκατέλειψαν το ΑΤΜ στον δρόμο και διέφυγαν. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο αγροτικό κοντά στο Βουπράσιο και το καταδίωξαν.

    Στη διάρκεια της καταδίωξης, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του οχήματος των δραστών και ενός περιπολικού, το οποίο εξετράπη της πορείας του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

    Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ το ΑΤΜ βρέθηκε ανέπαφο.

    Πηγή: Patris News



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ