Συνελήφθη πριν από λίγο (6/5) από άνδρες της ΕΛ.ΆΣ. ο φοιτητής που χαστούκισε χθες την ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη γιατί δεν τους επέτρεψε να κολλήσουν αφίσες της φοιτητικής παράταξης του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο φοιτητής συνελήφθη στο σπίτι της φίλης του και το πρωί της Τετάρτης (7/5) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Υπενθυμίζουμε ότι βίντεο από κινητό τηλέφωνο έχει καταγράψει τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου δέχεται χαστούκι από φοιτητή.
Η γυναίκα που μίλησε στον ΣΚΑΪ δεν επιθυμούσε να κολλήσουν αφίσες και εκλογικό υλικό στα τζάμια της επιχείρησής της, που άνοιξε μόλις χθες.
Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη, τον οποίον αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προκειμένου να τον συλλάβει. Όπως φαίνεται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο, ο φοιτητής μετά τον διάλογο με την ιδιοκτήτρια του κυλικείου, τη χαστουκίζει παρουσία και άλλων ατόμων, χωρίς κανείς να αντιδρά.