14.6 C
Athens
12.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
More

    Λευκάδα: Στο νοσοκομείο Άγγλος τουρίστας που τραυματίστηκε σε σκάφος

    Τραυματισμός Άγγλου τουρίστα στη Λευκάδα σήμανε συναγερμό στις Λιμενικές Αρχές σήμερα το πρωί (10/8).

    Ενημέρωση έλαβαν οι Λιμενικές Αρχές της Λευκάδας και του Νυδρίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι ένας 50χρονος επιβάτης ενός επιβατηγού-τουριστικού σκάφους, που βρίσκονταν αγκυροβολημένο σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Λευκάδας, έχρηζε άμεσα νοσοκομειακής περίθαλψης.

    Αμέσως στο σημείο μετέβη το ταχύπλοο σκάφος «ΡΑΦΑΗΛ» Τ.Λ. 741 και παρέλαβε τον 50χρονο υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας, τον οποίο και μετέφερε στο λιμάνι Περιγιαλίου.

    Εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ