12.6 C
Athens
10 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    Δημογλίδου για Λιάγκα: «Ο εκπρόσωπος Τύπου απαντά μόνο σε διαπιστευμένους συντάκτες, όχι σε παρουσιαστές»

    Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» εμφανίστηκε η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με το περιστατικό που αφορούσε τη Δέσποινα Βανδή και το περιπολικό.

    Παράλληλα κλήθηκε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντήσει στα «παράπονα», που είχε εκφράσει πριν κάποιες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας.

    «Δεν έχω κανένα θέμα με καμία εκπομπή και νομίζω ότι μπορούν να το πουν και οι αστυνομικοί συντάκτες. Ίσως είμαι η μοναδική εκπρόσωπος που ανταποκρίνεται σε όλων των ειδών τις εκπομπές. Ποτέ δεν έχω αρνηθεί να εμφανιστώ και να αναφέρω τη θέση της ελληνικής αστυνομίας», τόνισε η Κ. Δημογλίδου.

    Στη συνέχεια, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι σε σχόλια και κριτικές, ανέφερε:

    «Ο κόσμος παρακολουθεί και καταλαβαίνει. Δεν μπορεί ο καθένας εκβιαστικά να τοποθετείται σε βάρος του εκπροσώπου ή οποιουδήποτε άλλου επίσημου εκπροσώπου ενός σώματος.

    Επίσης, οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο εκπρόσωπος τύπου δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά σε παρουσιαστές ή άλλους δημοσιογράφους, αλλά στους διαπιστευμένους αστυνομικούς συντάκτες».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ