5.4 C
Athens
1.9 C
Thessaloniki
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
More

    Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 38χρονο που διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες 

    Τέλος στη δράση 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος ενέχεται σε σωρεία διαρρήξεων οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή του Καυτανζογλείου σταδίου, πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη σύλληψή του.

    Ειδικότερα, ο 38χρονος άντρας εντοπίσθηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (18/1), στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών για τον εντοπισμό ατόμου, που τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, διέρρηξε στην προαναφερόμενη περιοχή, 14 οχήματα (επιβατικά και λεωφορεία), σπάζοντας τα τζάμια τους.

    Παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ο δράστης συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και γυναικείο κόσμημα.

    Με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ