14.7 C
Athens
11 C
Thessaloniki
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026
More

    Ρουμανία: Αποκαλύψεις για το πολύνεκρο τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Πού καθόντουσαν οι τρεις επιζώντες στο βαν

    Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για το φονικό τροχαίο που συγκλόνισε τη Ρουμανία την Τρίτη (27/1), με επτά φίλους του ΠΑΟΚ να χάνουν τη ζωή τους και τρεις ακόμη να τραυματίζονται, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα.

    Σύμφωνα με πηγές της ρουμανικής Αστυνομίας, στο μοιραίο βαν επέβαιναν συνολικά δέκα άτομα.

    Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία για το πολύνεκρο τροχαίο, δίπλα στον οδηγό, στο μπροστινό κάθισμα, κάθονταν ακόμη δύο άτομα, ενώ στη δεύτερη σειρά βρίσκονταν τέσσερις επιβάτες, αριθμός που φέρεται να υπερέβαινε τον επιτρεπόμενο. Στην τελευταία σειρά του οχήματος κάθονταν άλλα τρία άτομα.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι οι τρεις επιζώντες του δυστυχήματος είναι εκείνοι που κάθονταν στη δεξιά πλευρά του οχήματος, δίπλα στο παράθυρο, από τη θέση του συνοδηγού και προς τα πίσω.

    Πρόκειται για στοιχείο που εξετάζεται στο πλαίσιο της συνολικής διερεύνησης των συνθηκών του δυστυχήματος από τις αρμόδιες Αρχές.

    Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης (29/1), ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος του Υπουργείου Υγείας αναμένεται να απογειωθεί από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας με προορισμό τη Ρουμανία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αεροδιακομιδή των τριών τραυματιών στην Ελλάδα.

    Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 20 ετών (οι δύο) και 28 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονται από την Τρίτη σε νοσοκομείο της Ρουμανίας.

    Μετά την αεροδιακομιδή τους, θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω νοσηλεία και παρακολούθηση.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ