back to top
13 C
Athens
12.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026
More

    Λήμνος: 53χρονος αθλούμενος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πέθανε

    Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λήμνο, καθώς ένας 53χρονος έχασε τη ζωή του ξαφνικά μετά από την καθημερινή του αθλητική δραστηριότητα.

    Σύμφωνα με το limnoslive.gr, ο άτυχος άνδρας παρουσίασε ανησυχητικά συμπτώματα και έντονο θωρακικό άλγος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σωματικής του άσκησης.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο άνδρας αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, αναζήτησε ιατρική καθοδήγηση και κατευθύνθηκε άμεσα προς το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

    Παρά την έγκαιρη άφιξή του στις υγειονομικές εγκαταστάσεις, η κλινική του εικόνα επιδεινώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς.

    Οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν βαρύ καρδιακό επεισόδιο και ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

    Προχώρησαν σε διασωλήνωση και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια αναζωογόνησης, ωστόσο ο 53χρονος υπέστη διαδοχικές ανακοπές.

    Παρά την κινητοποίηση του ιατρικού προσωπικού, η μάχη για τη ζωή του χάθηκε λίγη ώρα αργότερα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ