Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων διεξήγαγε χειμερινή εκπαίδευση στον Υμηττό και στο ΚΕΟΑΧ (εικόνες & βίντεο)

Από 02 έως 13 Φεβρουαρίου 2026, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) διεξήγαγε χειμερινή εκπαίδευση – διαβίωση στον Υμηττό και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ).

Η εκπαίδευση, την οποία παρακολούθησαν και 27 σπουδαστές από τις Στρατιωτικές Ακαδημίες της Αρμενίας, της Βουλγαρίας, της Κορέας, της Λιθουανίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας και της Ρουμανίας περιέλαβε μεταξύ άλλων, διεξαγωγή ασκήσεων μικρών κλιμακίων, βολές μάχης ταχείας αντίδρασης, βολές με ατομικό και βαρύ οπλισμό καθώς και αντικείμενα εκμάθησης τεχνικών επιβίωσης.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση με προσωπικό και μέσα της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) «ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ».



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ