Κρατούμενος τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στα κρατητήρια του Αιγίου, σπάζοντας υδραυλικές εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος και να κινδυνεύσουν ακόμη πέντε άτομα συγκρατούμενοί του.
Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (24/2) όταν περίπου στις 8 ο 40χρονος συνελήφθη στη συμβολή των οδών Κλεομένους Οικονόμου και Βασιλέως Κωνσταντίνου έχοντας εμπλοκή σε τροχαίο και αρνούμενος να υποβληθεί σε αλκοολομέτρηση.
Στη συνέχεια και ενώ είχε συλληφθεί και βρισκόταν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος σε έξαλλη κατάσταση έσπασε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις προκαλώντας πλημμύρα στο κρατητήριο πετώντας κομμάτια από αυτές μέσα στο χώρο, ενώ επιτέθηκε φραστικά σε αστυνομικούς οι οποίοι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.
Ευτυχώς κατά τη διάρκεια του επεισοδίου κανείς δεν τραυματίστηκε, όπως αναφέρει το tempo24.
Για την συμπεριφορά του σχηματίστηκε νέα δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αιγίου.