Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy», αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών πραγματοποίησαν χθες, Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026, έρευνα σε κατοικία γυναίκας σε περιοχή των Σερρών, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,6 γραμμαρίων και ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,1 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,2 γραμμαρίων, 3 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 0,4 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 43 ευρώ.
Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, και ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1 γραμμαρίου, την οποία είχε αγοράσει νωρίτερα από την ημεδαπή γυναίκα.
