Ένωση Αστυνομικών Ρεθύμνου: Στηρίζει τη διαμαρτυρία στην Αθήνα – Αιχμές για συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις

Στο πλευρό των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Θεσσαλονίκης τάσσεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου, στηρίζοντας τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν στις 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα και απευθύνοντας κάλεσμα ενότητας στον κλάδο.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των αστυνομικών απαιτεί κοινή δράση και ουσιαστικές διεκδικήσεις, ενώ αφήνει αιχμές για προσωπικούς και παραταξιακούς ανταγωνισμούς.

«Οι αγώνες δεν έχουν ιδιοκτήτες. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα», αναφέρει, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια για καλύτερες συνθήκες εργασίας δεν πρέπει να μετατρέπεται σε πεδίο συνδικαλιστικών αντιπαραθέσεων.

Η Ένωση χαρακτηρίζει θεμιτές τις διαφωνίες, επισημαίνει όμως ότι η ενότητα δεν μπορεί να προβάλλεται επιλεκτικά, ανάλογα με τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί κάθε φορά.

Παράλληλα, αναφέρεται στην ευθύνη της ΠΟΑΣΥ, των Ομοσπονδιών και των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων να συμβάλλουν στην ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, με προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

«Όταν οι συνάδελφοι περιμένουν απαντήσεις και λύσεις, το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα πιστωθεί τον αγώνα, αλλά πώς αυτός θα έχει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», σημειώνει.

Ξεκαθαρίζει, ακόμη, ότι στηρίζει κάθε ουσιαστική διεκδίκηση προς όφελος των αστυνομικών και καλεί τους συνδικαλιστικούς φορείς να αποδείξουν έμπρακτα ότι η ενότητα αποτελεί προτεραιότητά τους.

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με το μήνυμα: «Οι συνάδελφοί μας περιμένουν λύσεις, όχι αντιπαραθέσεις. Μια φωνή – Μια διεκδίκηση – Ένας κοινός αγώνας!»



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ