Ρόδος: Ταυτοποιήθηκαν τρεις Βρετανοί για την κλοπή χρηματοκιβωτίου με λεία 100.000 ευρώ από σπίτι στο Φαληράκι – Συνελήφθη ο ένας

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τρεις αλλοδαπούς μα καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο για τη μεγάλη κλοπή χρηματοκιβωτίου από κατοικία στο Φαληράκι της Ρόδου, τον περασμένο Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρρηξη είχε σημειωθεί στις 22 Ιουνίου, όταν άγνωστοι είχαν πάρει από σπίτι χρηματοκιβώτιο το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, περιείχε 100.000 ευρώ και 1.200 λίρες Αγγλίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση τριών ατόμων από το Ηνωμένο Βασίλειο ως εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Ρόδος: Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες

Οι δύο φέρονται να έχουν αναχωρήσει στο εξωτερικό μετά την κλοπή, ενώ ο τρίτος εντοπίστηκε στη Ρόδο.

Ο τελευταίος προσήχθη από τους αστυνομικούς και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό άνω των 27.000 ευρώ, το οποίο εκτιμάται ότι αντιστοιχεί στο μερίδιό του από τα χρήματα που είχαν αφαιρεθεί.

Η διάρρηξη είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από τις 18:00 έως τις 22:00 της 22ας Ιουνίου, την ώρα που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από την κατοικία. Οι δράστες είχαν καταφέρει να εισέλθουν στο σπίτι και να «σηκώσουν» ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο.

Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και παραπέμπεται τη δικαιοσύνη.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ