Ρέθυμνο: 73χρονος βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη στο μπαλκόνι του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σκεπαστή Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, με τον θάνατο ενός 73χρονου Βρετανού, μόνιμου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το περιστατικό σύμφωνα με το neakriti.gr, σημειώθηκε την Παρασκευή (28/8) όταν ένας συγχωριανός του εντόπισε τον άνδρα μπρούμυτα στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Η σορός βρισκόταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε προχωρημένη σήψη, καθώς φαίνεται πως ο θάνατός του είχε επέλθει αρκετές ώρες νωρίτερα.

Ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ζέστη που επικρατούσε στην περιοχή εκτιμάται ότι επιτάχυναν την αλλοίωση της σορού, προκαλώντας την εικόνα που αντίκρισε ο άνθρωπος που τον εντόπισε.

O 73χρονος ζούσε μόνιμα στη Σκεπαστή Μυλοποτάμου και ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.

Η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ