Κορυδαλλός: Η Μουρτζούκου φέρεται να προκάλεσε φθορές στο κελί όπου κρατείται η γιατρός της υπόθεσης Μαζωνάκη

Πριν μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα, η Ειρήνη Μουρτζούκου φέρεται να προκάλεσε φθορές στο κελί της στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται πλέον η γιατρός που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με τον Alpha, όταν ενημερώθηκε για τη μεταγωγή της, προκάλεσε ζημιές στα υδραυλικά του κελιού, συγκεκριμένα στη βρύση και την τουαλέτα του μπάνιου.

Μάλιστα, οι φθορές δεν έχουν επιδιορθωθεί ακόμη, οπότε την επόμενη εβδομάδα αναμένεται υδραυλικός για την επισκευή τους.

Το δελτίο ειδήσεων του Alpha περιέγραψε την παραμονή της 56χρονης γιατρού στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει προαυλιστεί καθόλου και παραμένει στο κελί της.

Επίσης, σήμερα από τις 11:00 έως τις 13:00 συναντήθηκε με τον σύζυγό της στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, διαδικασία που θα επαναλαμβάνεται κάθε Σάββατο.

Επιπλέον, χθες είχε επισκεπτήριο από τον δικηγόρο της, ενώ αύριο αναμένεται να συναντηθεί με τον γιο της στον χώρο που είναι ειδικά διαμορφωμένος για τα παιδικά επισκεπτήρια.

Μάλιστα, η γιατρός φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς μια σειρά από πράγματα.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ζήτησε κρέμες περιποίησης, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση, αλλά και σεσουάρ για τα μαλλιά, το οποίο θα χρησιμοποιεί υπό όρους, καθώς θα πρέπει να μεταβαίνει στο αρχιφυλακείο για να το παραλαμβάνει και, όταν ολοκληρώνει τη χρήση του, να το επιστρέφει.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ