Αυλώνας: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 75χρονος που καταπλακώθηκε από ημιφορτηγό

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στον Αυλώνα Ωρωπού, όπου ένας άνδρας ηλικίας περίπου 75 ετών καταπλακώθηκε από ημιφορτηγό την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες στο όχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Πυροσβεστική, κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες, λύθηκε το χειρόφρενο του ημιφορτηγού, με αποτέλεσμα το όχημα να κινηθεί και να καταπλακώσει τον ηλικιωμένο.

Για τον απεγκλωβισμό του κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων.

Οι πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας ειδικό διασωστικό εξοπλισμό, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον περίπου 75 ετών άνδρα, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, οι πυροσβεστικές δυνάμεις τον μετέφεραν με φορείο σε σημείο στο οποίο υπήρχε δυνατότητα πρόσβασης από το ασθενοφόρο.

Εκεί ο ηλικιωμένος παραδόθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να αναλάβει τη διακομιδή του.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες κινήθηκε το ημιφορτηγό και καταπλάκωσε τον άνδρα παραμένουν υπό διερεύνηση.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ