Αγιασμός τελέστηκε στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομίας (εικόνες)

Αγιασμός τελέστηκε σήμερα Δευτέρα (26/9) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2022-2023.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Αστυνόμος Β΄ Αλέξιος Κουρτέσης, ενώ τίμησε με την παρουσία της, ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Σώματος, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σοφία Λαμπροπούλου.

Επίσης, παρευρέθηκαν, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Βασίλειος Ρόκκος, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας.

Επιπλέον παρέστησαν, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης και ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκρίζης, οι σπουδαστές του Σχολείου Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών καθώς και προσωπικό της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους εκπαιδευομένους, ενώ o Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας ευχήθηκε στους σπουδαστές των Σχολών να έχουν γόνιμη και παραγωγική φοίτηση.

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, έχει σαν αποστολή της την εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του, παρέχοντας διαρκή ενημέρωση στα σύγχρονα αστυνομικά θέματα και προβλήματα γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες