Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή η μητέρα των τριών παιδιών και ο σύντροφός της – «Ακούγαμε φωνές και κλάματα»

Στη φυλακή οδηγείται η 30χρονη μητέρα των τριών παιδιών και ο σύντροφός της, που ζούσαν στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης.

Η νεαρή μητέρα κατηγορείται για αμέλεια ανηλίκων, καθώς ζούσε με τα τρία της ανήλικα παιδιά σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια.

Ποινή κάθειρξης 8 ετών στη μητέρα των παιδιών

Η 30χρoνη μητέρα δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο, όπου δικαζόταν για αμέλεια ανηλίκων, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ωστόσο  η ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο ήταν η μεγαλύτερη και θα οδηγηθεί αμετάκλητα στη φυλακή.

«Της επιβλήθηκε οχτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή θα οδηγηθεί στις φυλακές», εξήγησε ο δικηγόρος του πατέρα, Νίκος Αθανασακόπουλος.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν, εκτός από τους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι και γείτονες της 30χρονης, που περιέγραψαν το δράμα που ζούσαν τα τρία ανήλικα.

«Ακούγαμε φωνές και κλάματα»

«Ακούγαμε τις φωνές και τα κλάματα των παιδιών μια φορά είχε χτυπήσει τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια μου», δήλωσε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Σημειώνεται πως τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει κι ο σύντροφός της 30χρονης καθώς, εκτός από τη σημερινή ποινή, εκκρεμούσαν κι άλλες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες