Αιχμηρή ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας – Σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Απαράδεκτο χαρακτηρίζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας, το γεγονός πως εν έτη 2019 οι συνάδελφοί τους επιχειρούν καθημερινά, «με έναν απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων, με προβληματικές επικοινωνίες, με ληγμένα αλεξίσφαιρα, με εξοπλισμό τον οποίο παρά πολλές φορές πληρώνουμε από το υστέρημα μας.
Όταν το έγκλημα καλπάζει, εμείς δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με «σφεντόνες» τα «πυρηνικά». Η ανησυχία των αστυνομικών αυξάνεται ακόμη περισσότερο με αφορμή τα τελευταία επεισόδια και επιθέσεις με, κάτι που δηλώνουν προς όλους τους αρμοδίους καθώς πάνω τους «πέφτει το μεγαλύτερο βάρος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας κάθε μορφής».
Παράλληλα καταγγέλλουν και χαρακτηρίζουν απαράδεκτο το γεγονός πως «οι συνάδελφοι μας για να προστατεύσουν την ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα αναγκάζονται να αγοράζουν μόνοι τους ακόμα και τον βασικό τους εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα, στολές) και να συντηρούν ρεφενέ τα περιπολικά και τις υπηρεσιακές μηχανές τους» .
Τέλος διερωτώνται, «Πως λοιπόν απαιτούμε από αυτούς τους ανθρώπους επαγγελματισμό»; Και καταλήγει η ανακοίνωση, σημειώνοντας πως, «Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ή διάθεση η οποία θα είναι προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά ταυτόχρονα θα είμαστε απέναντι σε κάθε ενέργεια ή παράληψη του οποιονδήποτε η οποία εκθέτει τους αστυνομικούς σε κίνδυνο».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες